Intermediair tussen u en uw nieuwe werk-, opdrachtgever

en

Leidinggevende van Innovatietrajecten in de gezondheidszorg

Mijn naam is Arjo Bierman. Ik ondersteun Innovatie trajecten in de gezondheidszorg en op het terrein van Baanbemiddeling

Baanbemiddeling

Het vinden van een nieuwe baan, maar dan 3.0: u formuleert uw eigen toegevoegde waarde en maakt een business case toegespitst op de behoefte(n) van een specifiek bedrijf. Dit in plaats van dat u reageert op een vacature. Ik begeleid dit traject als Intermediair tussen u en MKB, private ondernemingen en publieke organisaties. Anno nu bent u veel meer zelf uw eigen 'vaste baan' en benadert u bedrijven, organisaties als een 'ondernemer' in plaats van, vaak met vele anderen, te reageren op die ene vacature. Ik maak daarbij gebruik van het concept InnovatieBanen van Maarten Freriks.

 

Naast workshops om iemands persoonlijke meerwaarde te helpen formuleren, begeleid ik mensen bij het maken van een goede business case waarmee zij een opdracht- / werkgever kunnen benaderen. Hierin werk ik ook samen met BaanAlsBusiness van Marjolein Kalter. Zie voor verdere toelichting op de werkwijze bij Toegevoegde waarde.

 

Innovatietrajecten

Tevens ben ik inzetbaar als leidinggevende of begeleider van Innovatietrajecten in de gezondheidszorg. Met name ouderenzorg, thuiszorg en 1e lijns gezondheidszorg. Voor verdere toelichting verwijs ik u naar Innovatie trajecten en Mensen aan het woord.

 

 

 

 

Co-creatie 3.0: van idee naar realisatie door te sparren, te begeleiden en door het samen te doen...