Baanbemiddeling

 

 

 

Mijn kracht is altijd geweest om aan te sluiten bij de drive en kwaliteiten van de mensen waar ik leiding aangaf. Als intermediair voor InnovatieBanen doe ik dit ook.  Daarmee help ik mensen hun maatschappelijke meerwaarde zo te formuleren dat zij snel een nieuwe opdracht-, werkgever vinden.

Een ieder heeft het in zich om zijn of haar InnovatieBaan te creëren en daarmee de bij hem of haar passende opdracht-, werkgever te vinden. Ik begeleid u daarbij.

Ik ondersteun mensen in het proces om tot een business case te komen waarmee hij, zij aantoont meer rendement te kunnen leveren voor zijn, haar nieuwe opdracht-, werkgever. Naast de ervaringen in mijn eigen carrière om als ‘ondernemer’ in mijn loopbaan te staan, voeg ik mijn positief-kritische en analytisch vermogen toe om met gepaste afstand snel tot een bruikbare en bovenal gewenste business case te komen. 

Onderdelen van het zelfde proces kunnen ook bijdragen mensen bij hun huidige werkgever gemotiveerd te krijgen een andere functie aan te nemen.

Ik ben vooral actief in de provincies Noord Holland en Utrecht, maar iedereen met de ambitie zichzelf als ‘onderneming’ in de markt te zetten, is welkom.

  

Amersfoort

   Haarlem

 Co-creatie 3.0: van idee naar realisatie door te sparren, te begeleiden en door het samen te doen...